"Skinny jeans" au băgat o femeie în spital!

O femeie din Australia a fost spitalizată după ce blugii ei 'skinny' au lăsat-o în imposibilitatea de a merge, blocându-i doi nervi importanți.

Ea era îmbrăcată în astfel de blugi strâmți când s-a dus să-și ajute o rudă care se muta, scrie publicația 'Sydney Morning Herald'. Mai târziu, în timp ce mergea spre casă printr-un parc, tălpile și picioarele i-au amorțit și s-a prăbușit, a declarat neurologul dr.Thomas Kimber, informează Agerpres.

"Nimeni nu a observat că a căzut și a rămas culcată acolo timp de mai multe ore", a spus Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat în revista "Neurology, Neurosurgery and Psychiatry".

Ea a reușit să se târască la drum și să oprească un taxi care a dus-o la Royal Adelaide Hospital, unde blugii i-au fost tăiați, menționează articolul.

Dr.Kimber a explicat că pacienta dezvoltase un sindrom de compresie, blugii prea strâmți oprind alimentarea cu sânge a mușchilor gambei, iar ca răspuns la această stare, mușchii s-au umflat atât de mult încât au presat pe doi dintre nervii majori din partea de jos a piciorului, provocându-i slăbiciune și amorțeală a picioarelor.

Mușchiul umflat și-a îmbunătățit condiția în termen de trei sau patru zile. Femeia a fost capabilă să meargă în mod independent când a părăsit spitalul.

Pe internet există mai multe clipuri care demonstrează cât de greu poate fi să te îmbraci cu acest timp de îmbrăcăminte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel