Simona Halep - Venus Williams rezultat la Australian Open turul 3

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep se va duela, sâmbătă, începând cu orele 10,00, ora României, cu Venus Williams în turul 3 la Australian Open. Rezultatul îl veți afla pe DC News.

Simona Halep - Venus Williams. Venus Williams (38 ani, 36 WTA) are 3-2 în meciurile directe cu Simona Halep, dar românca s-a impus la ultimele două confruntări, în 2015 la Roma şi anul trecut la Montreal.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după o victorie cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 în faţa americancei Sofia Kenin, joi, la Melbourne.

Simona Halep (27 ani) a câştigat după două ore şi 31 de minute un meci de mare luptă, reuşind o revenire spectaculoasă de la 2-4 în setul decisiv.

Simona Halep a declarat că nu are nicio idee cum a reuşit să câştige meciul cu americanca Sofia Kenin:Nu ştiu cum am câştigat în această seară, e greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, dar a fost fost un meci greu.

Ea este o jucătoare extraordinară şi a fost foarte dificil să joc fiecare minge, să alerg atât de mult, a mai spus românca. Halep a mărturisit că s-a lovit un pic în setul al doilea, dar a continuat să lupte pentru victorie.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep, finalistă în 2018 la Melbourne, a venit la Australian Open cu o serie de cinci înfrângeri consecutive, ultimul succes datând din august, în semifinale la Cincinnati.

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe americanca Venus Williams, care se află la a 19-a sa participare la Australian Open, după ce a dispus de franţuzoaica Alize Cornet cu 6-3, 4-6, 6-0.

VEZI ȘI: Suspendare Realitatea TV. Mircea Badea: Ce a făcut CNA e o greșeală


EXCLUSIV Taxa pe link - asalt asupra presei naționale. DC News, poziție vizavi de art. 11

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel