SIMONA HALEP SHENZEN: "Am avut un început fantastic"

Simona Halep a câștigat sâmbătă dimineață finala turneului de la Shenzhen, după un dublu 6-2 aplicat Timeei Bacsinszky, din Elveția. Românca a declarat la finalul meciului că prioritatea sa în următoarea perioadă este Australian Open, primul Grand Slam al anului.

"A fost un început de an fantastic, mulţumesc fanilor că au venit să ne sprijine, a fost foarte bine pentru mine. Mi-ar plăcea să repet performanţa lui Na Li la Australian Open, vreau să iau fiecare meci în parte şi să fac un turneu bun la Melbourne, dar mai întâi mă gândesc la Sydney. Mulţumesc organizatorilor, românilor care au fost alături de mine şi echipei mele. Ne vedem anul viitor", a declarat Halep după ce a câştigat turneul de la Shenzhen.

După victoria de la Shenzen, WTA o consideră pe Halep una dintre favoritele turneului din Australia.

"Halep castiga furtunos turneul de la Shenzhen. Simona Halep i-a incheiat parcursul de cenusareasa jucatoarei Timea Bacsinszky castigand al 9-lea trofeu dintr-o cariera care infloreste. Saptamana nu a inceput atat de bine, dar s-a terminat perforct pentru Simona Halep, care devine una dintre marile favorite de la Australian Open", scrie WTA.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY 6-2, 6-2 - LIVETEXT în FINALA de la SHENZHEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel