Urmărește emisiunea live


Simona Halep, primele declarații după înfrângerea de la Australian Open

Simona Halep, în primele declarații oferite după înfrângerea surprinzătoare din primul tur de la Australian Open, a precizat că "s-ar putea să nu joace o perioadă de timp".

La conferința de presă după meciul cu americanca Shelby Rogers, Simona Halep a declarat că avut probele cu genunchiul: "Pentru mine, din setul secund a fost foarte dificil să mă mai mișc. Eu am avut dureri la genunchi, iar din setul doi a fost dificil să mă mai mișc".

Simona Halep a confirmat că este vorba de tendinită și a mărturisit că nu a fost la nivelul ei cel mai bun, că "din cauza durerii nu a putut face mare lucru."

"Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul.

Am muncit foarte mult în această perioadă, chiar dacă nu mi-a mers aici prea bine. Trebuie să văd cum e piciorul întâi de toate, cum să fac să-mi treacă, atât cât se poate de repede. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravrez", a adăugat Simona Halep, potrivit treizecizero.ro.

Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, numărului 52 mondial, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel