SIMONA HALEP - INDIAN WELLS: Dovada că românca va participa la competiția din California - FOTO

Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Simona Halep a luat o decizie finală în privința participării la turneul de la Indian Wells, după ce au apărut zvonuri conform cărora ar fi urmat să se retragă pentru a participa la funeraliile vărului său.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Românca şi-a făcut clară intenţia de a juca la turneul de la Indian Wells: s-a prezentat luni seară la sesiunea de antrenament programată pe Terenul 9 al complexului din California, alături de italianca Flavia Pennetta, campioana ediţiei 2014 a turneului de categorie Premier Mandatory, potrivit prosport.ro.

Vezi și: Tablou dificil pentru Simona Halep la Indian Wells. Cu cine va juca

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Fotografiile cu a treia favorită a tabloului feminin au fost urcate și distribuite rapid pe reţelele de socializare, la finalul unei zile în care fanii şi ziariştii s-au întrebat în egală măsură dacă după aflarea veştii morţii vărului său primar Simona Halep va renunţa la competiția de pe hardul american. 

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Sportiva noastră s-a prezentat la antrenament cu un tricou realizat de sponsorul său, Adidas, pe care apărea inscripționat mesajul: "Visează. Suferă. Reuşeşte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel