Urmărește emisiunea live


Simona Halep, amendată la Australian Open. VIDEO

foto: SimoReactions ‏   @Simoreactions / Twitter
foto: SimoReactions ‏ @Simoreactions / Twitter

Simona Halep a fost amendată de către organizatorii Australian Open după un gest al lui Darren Cahill, din timpul semifinalei cu nemţoaica Angelique Kerber.

În semifinala cu Kerber (16 WTA), Halep a avut un dialog de la distanţă cu antrenorul ei, Darren Cahill. Deşi incidentul părea depăşit, organizatorii Australian Open nu au uitat şi la o zi după ce Halep a pierdut finala cu Wozniacki i-au făcut nota de plată.

Ulterior, aşa cum este procedura, organizatorii au analizat imaginile video şi au stabilit că Simona a încălcat regulamentul. Pentru acest gest Halep a primit o amendă de 12.000 de euro pentru "coaching".

Conform regulamentului, la turneele de Grand Slam, interacţiunea dintre sportiv şi antrenor în timpul partidelor este strict interzisă.

[citeste si]

Darren Cahill i s-a adresat Simonei Halep în timpul partidei cu Kerber. El s-a ridicat în picioare, fiind în tribună, şi i-a transmis Simonei, prin gesturi, să se concentreze şi să nu mai comenteze la fiecare punct. Tenismena româncă a plecat, totuşi, de la Melbourne cu un cec de 1.560.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel