Simona Halep, adversar teribil în optimi la Roland Garros

simona halep
simona halep

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, dar nu va avea deloc o misiune ușoară. Halep va da peste una din cele mai bune jucătoare din 2018.

Halep o va întâlni în optimi pe Elise Mertens care are două titluri pe zgură, e pe cel mai înalt loc al carierei şi doar liderul mondial a învins-o pe suprafaţa roşie în 2018.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va trebui să treacă de Elise Mertens (Belgia, 23 de ani, 16 WTA) pentru a se califica în sferturile de finală de la Roland Garros, informează Prosport. Liderul mondial a jucat acum mai puţin de o lună contra adversarei din "optimi", iar victoria i-a revenit categoric, la Madrid, scor 6-0, 6-3. Totuși, pe Simona o va aștepta o înfruntare mult mai grea.

Mertens a explodat în acest sezon

Fără să reprezinte un nume sonor în circuitul WTA până în 2017, când a câştigat la Auckland (hard outdoor), a jucat finala de la Istanbul (zgură) şi a avut performanţe din ce în ce mai constante, Elise Mertens a "explodat" în acest sezon, la 23 de ani, şi se poate lăuda cu un parcurs extraordinar pe suprafaţa roşie. După un al doilea trofeu pe cimentul de la Auckland şi semifinala de la Australian Open, cea mai bună performanţă a carierei, belgianca a început ca din tun sezonul de zgură europeană. A câştigat la Lugano (Elveţia), într-o finală cu Arina Sabalenka 7-5, 6-2), şi la Rabat (Maroc), după 6-2, 7-6 cu Ajla Tomljanovic. Iar Roland Garros-ul l-a început de pe poziţia a 16-a, cea mai înaltă a carierei, şi a însemnat, până acum, o victorie muncită şi două fără emoţii, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel