Sfârșitul lumii-planeta Nibiru. Teoria lui Meade: sfârșitul lumii în octombrie

cosmos
cosmos

Sfârșitul lumii ar putea veni în luna octombrie a acestui, an, atunci când o planetă misterioasă gigantică s-ar putea lovi de Terra, conform unui autor al unei teorii conspiraționiste. 

David Meade, autorul cărții Planeta X- Sosirea în 2017" spune că o stea pe care o numește steaua geamănă a soarelui, vine spre Terra prin Polul Sud.

El spune că steaua va aduce cu ea șapte corpuri cerești, inclusiv Nibiru, o planetă uriașă albastră, pe care o numește Planeta X și care va lovi planeta noastră.

Nibiru este o planetă despre care se crede că ar exista la marginea sistemului nostru solar, notează Daily Mail.

[citeste si]

Nibiru este numele pe care Anounna a dat-o planetei lor. Astrofizicianul, Zecharia Sitchin, a lansat ipoteza, conform căreia Nibiru este o planetă suplimentară în sistemul nostru solar. Planeta nu a fost observată pentru că ea are o orbită deconcentrată. Ea a mai fost numită planeta vagabond, pentru că ea părăsește sistemul nostru solar, după care revine, potrivit efemeride.ro.

În textele sumeriene, Nibiru nu este o planetă, cu toate că are aceste dimensiuni, este o navă zburătoare, o navă mamă, pe care vin OZN-urile pentru a pleca în alte galaxii. Privită din partea inferioară ea are culoarea neagră, e lugubră, pentru că ascunde soarele, dat fiind dimensiunile ei. Observată de sus ea este sclipitoare, este ca o bilă tropicală care se mișcă unde vrea.

Nibiru pare că este un ocean înconjurat de insule și lagune circulare care se mișcă în cosmos. Descrierea planetei Nibiru seamănă izbitor de mult cu descrierea pe care Platon a făcut-o Atlantidei. Se poate ca Atlantida să fi fost o navă mamă, zburătoare, care a poposit în Atlantic o perioadă de timp? Ei da, este o ipoteză care poate să șocheze, dar sunt cercetători care sunt de acord cu această ipoteză. Atlantida nu s-a scufundat în ocean. Ea a plecat spre alte lumi.

Când Atlantida s-a ridicat din Atlantic, s-a creat un adevărat tsunami care a devastat coasta Atlanticului.
În Biblie sunt texte care vorbesc cu regret despre vremurile în care Dumnezeu trăia printre oameni. Să ne amintim că în oceanul Pacific a fost un fabulos continent numit Mu, al unei populației numită Naacali. La fel de misterios a dispărut și acest continent. În țările riverane Pacificului au fost descoperite numeroase artefacte ale acestei civilizații misterioase, foarte dezvoltate.

Cercetătorii nu au putut explica sursa dezvoltării acestei civilizații, foarte avansată. Ea a fost numită civilizație orfană, pentru că este unică, fără corespondent și influențe din alte civilizații. Ultima vizită a acestor civilizații pe Pământ s-a făcut sub comanda lui Atlas, care conform documentelor, ducea cerul pe spate.

Plecarea acestor civilizații a înclinat axa Pământului și a deviat orbita în jurul Soarelui. În anul în care Atlantida și-a luat zborul, anul a avut cu cinci zile mai mult, față de normal. Sunt astrofizicieni care susțin că la NASA este o adevărată cenzură în ceea ce privește această planetă. Nimeni nu are voie să discute despre această planetă, sau să arate fotografii sau filme către media.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel