Sextape cu Kate Middleton. A participat la orgii

kate
kate

Numai la Kate Middleton nu s-ar fi gândit nimeni când ar fi fost vorba despre vreun filmuleţ porno, dar se pare că ducesa de Cambridge are un secret ce îi distruge reputaţia.

Potrivit National Enquirer, în trecut, se vehicula că actuala soţie a lui William a participat în mod regulat la nişte petreceri sexuale, "Killing Kittens", organizate de o fostă colegă de-a ei de facultate, scrie Libertatea.

Se pare că la acele întâlniri participau doar domni din înalta societate, iar femeile aveau dreptul să aleagă dacă şi cu cine vor face sex. Mai mult, scopul nu era să îi satisfacă pe bărbaţi, ci în primul rând să fie ele satisfăcute.

Mai nou, informaţiile au reieşit la lumină, împreună cu o veste care a provocat furori la palat: EXISTĂ UN SEXTAPE CU KATE! Cineva ar fi filmat-o cu telefonul mobil.

Disperată, ducesa de Cabridge a vrut să nege acuzaţiile şi să spună, susţinută de soţul ei, prinţul William, că nu a participat vreodată la o astfel de orgie, dar se pare că a primit ordin strict din partea reginei ca nu cumva să declare ceva.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel