Serena Williams, revenire: Am un plan uriaș

Serena Williams, cea mai titrată jucătoare din Era Open, simte lipsa meciurilor oficiale. Americanca nu a mai participat la niciun turneu din luna ianuarie, după ce a rămas însărcinată, dar anunţă o revenire spectaculoasă în tenis.

Serena Williams revine la Australian Open

Serena a dezvăluit că va reveni în circuitul profesionist la începutul anului viitor, iar primul turneu la care va juca este Australian Open, la mijlocul lunii ianuarie! Deşi va intra pe teren după o pauză de un an, fostul lider mondial spune că nu va face doar act de prezenţă la Melbourne: "Am un plan uriaş! Voi reveni în tenis la Australian Open, la trei luni după ce voi aduce pe lume copilul. Vreau să dau totul acolo, pentru că un lucru e sigur: această sarcină mi-a dat o nouă putere!", scrie Prosport.

Serena Williams, acum în vârstă de 35 de ani, va ataca al 24-lea titlu de Grand Slam la Australian Open! Până atunci, Serena îşi umple timpul urmărind meciurile viitoarelor adversare: "Învăţ în continuare multe lucruri din meciurile pe care le vizionez pe Tennis Channel. De asemenea, îmi place să revăd şi meciuri mai vechi jucate de mine. Am reuşit lovituri uimitoare şi mă bucură faptul că sunt jucătoare tinere care au execuţii spectaculoase", a declarat Williams pentru revista Vogue, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel