Sectorul 1, protocol de înfrățire cu Raionul Orhei din Republica Moldova

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, și Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, vor semna duminică, 25 martie 2018, la orele 17.30, în Sala de Consiliu a Primăriei  un protocol de înfrățire în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale, pentru a asigura dezvoltarea economico-socială a celor două comunități. 

Protocolul se încheie pe o perioadă nedeterminată și vizează mai multe domenii, printre care: economic, social, cultural, investițional, protecția mediului înconjurător, conservarea și promovarea patrimoniului cultural.

La ceremonia de semnare vor mai participa reprezentanți ai Consiliului Local Sector 1 și oaspeți din Republica Moldova.

Primarul Dan Tudorache participă, duminică, la "Marea Adunare Centenară" de la Chișinău

Primarul Dan Tudorache marchează Centenarul Marii Uniri prin sărbătorirea unirii Basarabiei cu România. Astfel, edilul Sectorului 1 va participa duminică, 25 martie 2018, la orele 12.00, la "Marea Adunare Centenară" de la Chișinău. Evenimentul va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale și este dedicat marcării celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România din 1918.

[citeste si]

De asemenea, Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, va celebra ziua unirii Basarabiei cu România printr-un spectacol de muzică și dansuri populare românești, tot duminică, 25 martie 2018, începând cu orele 16:00, în Berăria H din Parcul Herăstrău. Pentru a marca acest moment de sărbătoare, vor urca pe scenă mari nume ale folclorului românesc precum Ion Paladi, Mioara Velicu, Silvana Rîciu, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan sau Ansamblul folcloric Plaiurile Pojorâtei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel