Sean Paul, concert București. Apel către români: Vă cer să ne rugăm

Sean Paul a oferit publicului din România cel mai spectaculos concert al primăverii, în cadrul căruia peste 4000 de fani au cântat și au dansat timp de ore întregi la Arenele Romane, într-un eveniment pe care cu siguranță nu-l vor uita vreodată. În singurul moment de respiro, artistul a vorbit despre perioada grea prin care trece acum. 

Sean Paul, concert București. Sean Paul a oferit miercuri seară un show de zile mari timp de ore întregi la Arenele Romane. La un moment dat, artistul și-a lăsat publicul să se oprească din dans și a mărturisit că tatăl lui este în spital. Sean Paul i-a rugat pe toți cei prezenți să se roage pentru sănătatea lui. Emoționat, el i-a îndemnat să își iubească părintii și să se gândească mereu la ei:  „Eu cânt aici în timp ce tatăl meu este în spital. Vă cer să ne rugăm împreună pentru el! Și cred că, din păcate, nu ne gândim atât de mult cât ar trebui la părinții nostri. Haideți să fim aproape de ei! ” a încheiat Sean Paul, continuând concertul.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Cabral și Andreea Ibacka, care au dansat non-stop în public, Marius Moga, Matteo, Liviu Teodorescu, Sonny Flame, Dj Sava, George, Karmen, Nicole Cherry, Adina Buzatu, George Vintila, Roxana Ionescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel