Sandra Izbașa lăudată de Nadia Comăneci

nadia-comaneci-izbasa
nadia-comaneci-izbasa

Fosta gimnastă, Nadia Comăneci, a lăudat-o pe Sandra Izbașa într-un interviu acordat pentru postul de televiziune Realitatea TV. Chiar dacă Izbașa s-a accidentat destul de grav în luna februarie, aceasta a obținut, duminică, 5 august 2012, medalia de aur în finală la sărituri.

Autor: Andreea Iconaru [caption id="attachment_216350" align="alignleft" width="276"] Sursa: Mediafax[/caption]

Prima gimnastă din lume care a obținut nota zece la Jocurile Olimpice din 1976, Nadia Comăneci , este impresionată de performanța Sandrei Izbașa. Aceasta o apreciază pentru ambiția de a participa la Jocurile Olimpice de la Londra și pentru medalia de aur câștigată.

"Este o medalie pe care ea probabil nu s-a aşteptat să o câştige şi mă bucur enorm. Accidentarea ei este una foarte serioasă, iar nu oricine face un come-back atât de rapid. Ea face un exerciţiu foarte bun şi la sol şi este greu de crezut că dupa o accidentare atât de gravă cum a avut ea se află în poziţia de a concura cu aceste gimnaste care sunt şi mai tinere decât ea", a declarat Nadia Comăneci, în direct la Realitatea TV.

Prima săritură a Sandrei a fost notată cu 15.383, cea de-a doua cu 15.000, media fiind 15.191. Această medie i-a adus aurul olimpic.

Sandra Izbaşa, în vârstă de 22 de ani, s-a accidentat în ultima săptămână a lunii februarie la genunchi, conform site-ului oficial al gimnastei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel