ROMÂNIA - POLONIA. Arsenal de arme, găsite asupra polonezilor

ROMÂNIA - POLONIA. Jandarmii bucureşteni au depistat săbii, bare metalice şi bâte de lemn în maşinile cu care mai mulţi suporteri polonezi se deplasau către Bucureşti pentru a participa la meciul de fotbal pe care naţionala ţării lor îl va susţine în faţa selecţionatei României

'La filtrul instituit la ieşirea de pe Autostrada A1, jandarmii bucureşteni au depistat mai multe materiale interzise: arme albe şi materiale pirotehnice în maşinile cu care suporterii polonezi se deplasau spre stadion', potrivit paginii de Facebook a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. În urma acestui control, aproximativ 60 de suporteri polonezi au fost opriţi pentru alte verificări.

ROMÂNIA - POLONIA. Naţionala de fotbal a României întâlneşte vineri, la ora 21,45, pe Arena Naţională, echipa Poloniei, adversara sa din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Peste 1.000 de jandarmi acţionează pentru asigurarea ordinii publice în apropierea Arenei Naţionale.

ROMÂNIA - POLONIA. Aceştia vor fi sprijiniţi de şase ofiţeri de poliţie polonezi specializaţi în gestionarea competiţiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul şi transmiterea principalelor mesaje ale autorităţilor române. Totodată, peste 2.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în contextul acestui meci de fotbal, Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti precizând că este catalogat cu grad de risc ridicat pe linia ordinii publice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel