Remaniere Guvern Tudose. Corina Creţu: Sunt şocată că numele meu se vehiculează

Comisarul European Corina Creţu afirmă, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu a avut niciodată "discuţii pe tema schimbării vreunui membru al Guvernului" cu premierul Mihai Tudose sau cu un alt membru al Executivului.

"Nu am avut niciodată discuţii pe tema schimbării vreunui membru al Guvernului cu Primul Ministru al României sau cu un alt membru al Executivului. Sunt şocată de faptul că numele meu se vehiculează în legătură cu acest subiect.

Aş dori să reamintesc faptul că în calitate de Comisar european pentru politica regională, rolul meu este acela de a sprijini toate statele membre, guvernele şi autorităţile locale şi regionale în a accesa cu succes fondurile europene, în sprijinul cetăţenilor indiferent în ce colţ din Europa s-ar afla.

După cum ştiţi, am susţinut necondiţionat toate guvernele, indiferent de culoarea lor politică, fiindcă în viziunea mea, cred sincer că politica de coeziune este pentru oameni şi deci nu are şi nu trebuie să aibă vreodată culoare politică", a scris vineri, pe Facebook, Corina Creţu.

[citeste si]

În context, le mulţumeşte miniştrilor demisionari Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc pentru colaborare.

"Am salutat în mod deosebit progresele realizate de Guvernul României în domeniul fondurilor europene, în acest an, şi doresc să le mulţumesc pe această cale celor trei miniştri: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc pentru bună colaborare, care a făcut posibilă începerea atragerii fondurilor europene în România pentru exerciţiul financiar 2014-2020. Atât eu cât şi serviciile mele, am făcut şi facem tot ce este omeneşte posibil pentru a ajuta autorităţile din România în eliminarea tuturor blocajelor şi obstacolelor în privinţa absorbţiei fondurilor europene. În acest context, din respect pentru munca mea şi a colegilor mei, am rugămintea de a nu mai implica numele meu în disputele politice interne", a mai transmis Corina Creţu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel