Reguli de aur pentru plajă fără riscuri

Există câteva reguli de aur de care trebuie să ţineţi cont în momentul în care mergeţi la plajă. Printre acestea se numără folosirea adecvată a produselor pentru protecţie solară. Alimentele pe care le consumăm sunt, de asemenea, foarte importante.

Pe lângă utilizarea produselor de protecţie adecvată, specialiştii recomandă ca primele expuneri directe la soare să nu depăşească 15 minute. Este indicat să creştem treptat timpul și întotdeauna cu un factor de protecţie solară de cel puțin 30.

O altă regulă este să știi cum să alegi momentul.

Trebuie să evitați expunerea între orele 14:00 și 18:00. Este indicat să folosiţi ochelari de soare, pălării cu boruri largi și articole de îmbrăcăminte din bumbac. Beţi multă apă şi folosiţi cremă de protecţie solară. Acest lucru este foarte important, deoarece cele mai multe persoane au epuizat deja ceea ce se numește "capitalul solar", adică numărul de ore de expunere la radiațiile ultraviolete pe care corpul le poate suporta.

Dieta poate ajuta la obținerea unui bronz sănătos

Acizii grași esențiali prezenți în special în pește gras (somon, ton, sardine ...) reface pielea şi au un efect anti-inflamator. Vitamina C, uleiul de măsline și avocado ajuta la neutralizarea radicalilor liberi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel