Reghecampf, după ce Stanciu a înscris de două ori: Nu mă voi opune

Steaua a învins-o pe Sparta Praga cu 2-0 şi s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League.

Nicuşor Stanciu a înscris ambele goluri ale Stelei în returul de miercuri seara şi a fost lăudat de antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Mă bucur foarte mult că Stanciu a avut evoluţii foarte bune, că a crescut enorm. De la meci la meci are evoluţii mai bune, a devenit un marcator. În acelaşi timp, eu nu mă pot opune când vin oferte pentru jucători, pentru că îmi doresc să am în lot jucători care vor să rămână, să joace la Steaua, să câştige trofee. Când un jucător are oferte, îţi e greu să îl mai motivezi, să îl mai "biciuieşti" la antrenamente.

Cred că o să vină şi timpul lui Stanciu, nu ştiu dacă acum... dacă va avea o ofertă şi patronul o să o accepte... Nu mă pot opune niciodată când un jucător are o ofertă mare. Şi eu am fost ca ei, e foarte greu să nu te gândeşti la asta. Noi, la Steaua, am dorit mereu acest lucru, să aducem jucători tineri, să-i creştem şi să-i vindem contra unor sume mari de bani, pentru ca apoi să aducem alţi jucători", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Fotbal Club, scrie DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel