Răzvan Simion, cadou inedit pentru Lidia Buble: Visa de mult timp la asta

Lidia Buble a avut parte de o surpriză de proporții pe platourile de filmare de la Next Star. Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a fost sărbătorită de colegi într-un stil impresionant. Răzvan Simion, iubitul artistei, i-a făcut cadou o vacanță în Maldive. 

Colegii de emisiune, jurații Pepe și Dorian Popa și co-prezentatorul Șerban Copoț, în frunte cu Dan Negru, prezentatorul show-ului, au surprins-o pe Lidia cu un moment artistic pregătit special pentru ea și cu un minunat tort cu ciocolată și fructe de pădure.

Doamne, ce surpriză frumoasă mi-ați făcut!”, a exclamat Lidia atunci când l-a văzut pe Dan Negru cu tortul în brațe, dar și pe Dorian, Pepe și Șerban cu măști pe figură și dansând pe scenă în jurul lui.

Vacanță în Maldive, cadou pentru Lidia Buble din partea lui Răzvan

Echipa ei de hairstyle și make-up i-a făcut cadou o ședință foto, pe baza unui concept pe care Lidia și-l dorea de mult, colegii din trupa ei de instrumentiști i-au oferit cu câteva zile în urmă, pe scenă, la un concert pe care aceasta l-a susținut, un buchet de 51 trandafiri, iar la Alba Fest, 60.000 de oameni i-au cântat "La mulți ani!". De asemenea, iubitul ei, Răzvan Simion  i-a făcut cadou o vacanță de nouă zile, în Maldive, un loc în care Lidia visează să meargă de ceva timp, se arată într-un comunicat remis DCNEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel