Răsturnare de scor incredibilă! Dinamo Bucureşti - Politehnica Iași, ploaie de goluri! - VIDEO

Foto: Dinamo București
Foto: Dinamo București

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 4-1 (1-1), vineri seara, pe Stadionul Dinamo, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal. 

Ieşenii au deschis scorul prin capverdianul Platini (5), cu un şut superb. Dinamo a restabilit egalitatea relativ repede, prin Deian Sorescu (16 - penalty), după ce tânărul Ioan Borcea a fost faultat în careu de Juan Pablo Passaglia.

Dinamo a preluat conducerea după pauză, prin golul marcat de slovacul Adam Nemec (58), cu capul, din centrarea lui Sorescu, Paul Anton a majorat diferenţa cu un şut de senzaţie de la 25 de metri (77), iar senegalezul Magaye Gueye a închis tabela (86), din centrarea aceluiaşi Sorescu.

De remarcat că Poli Iaşi a avut o bară, prin acelaşi Platini, la 1-1 (min. 55). În finalul partidei, belgianul Floriano Vanzo a ratat un penalty (90+3), şutul său fiind apărat de portarul spaniol Tomas Mejias. Andreias Calcan obţinuse lovitura de pedeapsă în urma unui duel cu Ante Puljic. Dinamo se află la a treia victorie consecutivă în campionat şi a patra în toate competiţiile. Poli Iaşi a ajuns la opt meciuri la rând fără victorie, un egal şi şapte eşecuri.

Este pentru a şasea oară în acest campionat când Poli primeşte patru goluri într-un meci, ieşenii fiind de departe echipa cu cea mai slabă apărare din campionat (35 de goluri încasate, medie de 2,6 goluri pe meci) FC Dinamo Bucureşti - CSM Politehnica Iaşi 4-1 (1-1), Stadion Dinamo - Bucureşti Au marcat: Deian Sorescu (16 - penalty), Adam Nemec (58), Paul Anton (77), Magaye Gueye (86), respectiv Luis Carlos Almada Soares Platini (5). Floriano Vanzo (Poli Iaşi) a ratat un penalty în min. 90+3 (a apărat Tomas Mejias).

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea) Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel