Rapid-Steaua 1-1: Aproape de un nou caz "Bricheta" în Giulești

Rapid Steaua
Rapid Steaua

Rapid și Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul etapei cu numărul 26 din Liga 1 de fotbal. Rapidul a marcat repede, în minutul 9, prin Herea, roș-albaștrii restabilind egalitatea prin Bourceanu, în minutul 81. Partida din Giulești a fost umbrită de incidente grave, fundașul Stelei Vlad Chiricheș fiind lovit în cap cu o brichetă aruncată din peluza alb-vișinie.

[caption id="attachment_305699" align="alignleft" width="310"] foto: evz.ro[/caption]

Partida din Giulești a început cu 5 minute întârziere, din cauza torțelor aprinse de fanii rapidiști. Motivați de atmosfera incendiară din tribune, alb-vișinii au început mai bine meciul, iar Herea a deschis scorul în minutul 9, printr-o lovitură liberă de la 18 metri de poartă.

Până la pauză cele două echipe s-au anulat reciproc, iar la cabine giuleștenii au intrat în avantaj.

În repriza a doua roș-albaștrii au presat mai mult, căutând golul egalizator. În minutul 81, șutul lui Bourceanu de la 25 de metri este deviat de Abrudan, iar mingea poposește în poarta lui Pecanha.

Incidente grave în Giulești

Golul egalizator al Stelei a fost urmat de mai multe incidente extrem de grave. Fundașul Stelei, Vlad Chiricheș, a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune. Suporterii Rapidului au continuat să arunce în teren cu diferite obiecte - scaune, sticle, brichete -, iar meciul a fost întrerupt aproximativ 15 minute.

La reluare, mai bine pregătiţi fizic, băieții lui Reghecampf au forțat victoria. Steaua a trecut pe lângă victorie la ultima fază a jocului, când Iancu a lovit bara, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Echipele de start:

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Oros, Abrudan, N. Vasile - E. Dică, N. Grigore - M. Roman, Herea, Grigorie - Pancu Rezerve: Drăghia, Al. Coman, Al. Ioniţă I, Al. Ioniţă II, Mardare, Martin, M. Stoica Antrenor: Marian Rada

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu Rezerve Cojocaru, Gardoş, L. Filip, Prepeliţă, Tatu, G. Iancu, Rocha Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Sebastian Colţescu Asistenţi: Aurel Oniţă, Vasile Marinescu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel