Radu Vâlcan, anunț despre ”Insula Iubirii”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Emisiunea „Insula Iubirii” revine la Antena 1.

„Insula Iubirii” se pregătește să întâmpine noi cupluri în cel de-al șaselea sezon, la Antena 1.

„Insula Iubirii”, paradisul în care concurenţii pot afla cu adevărat cine sunt, se pregătește să întâmpine noi cupluri curajoase și dornice să trăiască experiența vieții lor! Cupluri care nu își văd viața altfel decât împreună, dar și tineri dornici de distracție și cu putere de seducție, care nu sunt încă într-o relație, sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro pentru cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii, la Antena 1. 

Radu Vâlcan, primele declarații

Radu Vâlcan, gazda emisiunii de la Antena 1, este și el nerăbdător să întâmpine noi cupluri într-o locație de vis, complet necunoscută celor de acasă. Iar din experiența celor cinci sezoane, Radu Vâlcan îi îndeamnă pe cei care se vor înscrie la casting să ia tot ce e mai bun din această experiență pentru a reuși să afle adevărul despre ei și relația lor.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus Radu Vâlcan. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou, părinți

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară.

„Am înfrânt! Soţul meu nu mai făcea faţă la atâtea emoţii, trebuia să îi curm suferinţa şi să nasc", a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care a prezentat-o alături de Cove la Pro TV.

„Când al patrulea?", a întrebat Cove imediat.

„Hai să rămânem la al treilea! Staţi cuminţi! În timp ce năşteam, era atât de dureros, încât mă întrebam ce a fost în capul meu?! Uitasem ce a fost la ceilalţi, am născut tot natural", a spus Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieți, care au reacționat diferit în momentul în care au auzit că s-a născut cel mic. 

„Andrei era foarte supărat, nervos, parcă abia aşteaptă să îl bată. Alexandru a fost foarte bucuros, m-a întrebat dacă mai am burtă şi era fericit că acum pot să îl iau braţe", a mai spus Adela Popescu, la Vorbeste Lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel