Pușcaș: ”S.O.S Sunați la 112! A înnebunit canotajul! A înnebunit Lipă!”

România a cucerit 5 medalii, dintre care 3 de aur, la Campionatele Europene Glasgow 2018, prilej pentru fostul mare fotbalist Marcel Pușcaș să transmită un mesaj de încurajare pentru campionii noștri, sub forma unei ironii amare.

La Campionatele Europene de canotaj pentru seniori de la Glasgow, România a obținut, în prima zi, sâmbătă, următoarele medalii:

Medalii de aur:

- dublu rame feminin, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș;
- patru rame masculin, Ștefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Țigănescu;
- opt plus unu feminin, Ioana Vrânceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea.

Medalii de argint la patru rame feminin: Roxana-Georgiana Parascanu, Mădălina Hegheș, Mădălina-Gabriela Cașu, Iuliana Buhuș.

Medalii de Bronz la dublu rame masculin, Ciprian Tudosa, Marius Vasile Cozmiuc

Ironie amară

Evenimentul extraordinar a stârnit reacții imediate, în special pe site-urile de socializare, unul dintre acestea, de o amară ironie, îi aparține fostului fotbalist Marcel Pușcaș, într-un an în care oamenii sportului, care lucrează direct cu acești uriași campioni europeni și mondiali, ies în stradă pentru că au salarii de 1100 de lei sau 1300 de lei (în cel mai fericit caz), iar diurnele sunt neobișnuit de mici, încât au ajuns prilej de ironie.

Iată ce scrie Marcel Pușcaș pe facebook:

S.O.S
Sunați la 112!
A înnebunit canotajul!
A înnebunit Lipă!
Ne strică sportul!
S-a săturat de Dinamo, s-a săturat de MTS!
S-a apucat de canotaj.
Îi spargem pe toți!
Băieți, fete, seniori, juniori, atacă și scufundă!
Aduc medalii!
Fără număr, fără număr.
De la european, mondial si olimpic pt LIPĂ, lipă, lipă!
Special!
Tre să meargă Bran si Butuza la aeroport!
Cu flori.
Le mărește diurna de la 25 la 20 lei!
Prindeți Lipă!
Wanted!
Ne strică sportul!
Vai și amar!

P.S. HAI ROMÂNIA !
Grație acestor minunați sportivi, băieți și fete, după prima zi a finalelor "mari" ROMÂNIA ESTE PE LOCUL 1 ÎN CLASAMENTUL EUROPEAN PE NAȚIUNI !

LE MULȚUMIM TUTUROR CANOTORILOR NOȘTRI, ȘI CELOR CARE NU AU URCAT PE PODIUM (dar au făcut-o la Poznan și o vor face și în continuare, suntem SIGURI de asta) ȘI AVEM ÎNCREDERE CĂ MÂINE VOR VENI NOI MEDALII DINTRE CELE MAI STRĂLUCITOARE !

HAI ROMÂNIA !”

n.r - sublinierile aparțin redacției

Vezi și: Canotaj. România, regina Europei. Mesaj emoționant, Elisabeta Lipă VIDEOTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26