Prietenă geloasă, s-a dat drept polițistă pentru a-și controla iubitul

relatie
relatie

O prietenă foarte geloasă a fost condamnată la închisoare după ce a pretins timp de peste doi ani că este ofițer de poliție, pentru a-l putea controla pe iubitul ei. 

Jilted Lauren Adderley, în vârstă de 21 de ani, și-a convins fostul partener Mitchell Lloyd, de 22 de ani că face parte dintr-o anchetă a poliției. 

Ea l-a făcut să creadă că tânărul are interdicția de a ieși din casă, ceea ce l-a împiedicat să meargă în anumite locuri și să îi distrugă complet viața socială.

Adderley, din Telford, Shropshire, a recunoscut că a pretins că este un ofițer de poliție și a fost condamnată la închisoare pe o durată de 9 luni. 

Ei îi este de asemnea interzis să-și vadă fostul iubit și are voie să folosească internetul doar de pe un dispozitiv de pe care nu poate șterge istoricul.

Adderley îl suna pe prietenul său și s-a folosit de diverse identități false de polițist pentru a-i oferi detalii despre falsa anchetă, care l-a împiedicat pe Lloyd să-și vadă prietenii, precum și alte fete. El era amenințat cu o acțiune în justiție dacă nu se conforma.

Fata își contacta iubitul, de asemenea, de pe diferite conturi false de email cu nume de polițiști și chiar și-a creat conturi false pe facebook cu numele prietenilor lui Lloyd. 

Totul a ieșit la iveală când tânărul a povestit prin ce trece colegilor de muncă ce au devenit imediat suspicioși. Ajuns la poliție, el avea să afle întregul adevăr, relatează Daily Mail. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel