Previziune despre Halep: Va câștiga acest turneu de Grand Slam

Simona Halep
Simona Halep

Legendara Chris Evert a vorbit despre despărțirea Simonei Halep de Darren Cahill, dar este sigură că sportiva noastră va mai câștiga un turneu de Grand Slam. Ea a și numit turneul pe care consideră că Simona îl va câștiga.

„Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul lui Halep în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o pe Simona, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil. Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona.

Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona e excelentă pe hard. Cred că Australian Open. De ce nu ar câştiga Australian?”, a declarat Chris Evert, pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel