Pompier, cerere în căsătorie inedită

 Un pompier din Germania i-a cerut mâna iubitei sale de pe scara telescopică a autospecialei de pompieri, iar propunerea sa inedită a primit un răspuns pozitiv, relatează DPA. 

Pompierul s-a urcat pe platforma de la capătul scării telescopice şi a ajuns până în dreptul ferestrei dormitorului prietenei lui din apropiere de Frankfurt pentru a-i declara dorinţa arzătoare de a se căsători cu ea, a anunţat brigada de pompieri într-un mesaj publicat pe Facebook. 

Ştiu că nu sunt întotdeauna perfect... dar ştiu că tu eşti perfectă pentru mine, i-a spus el la fereastră tinerei luată prin surprindere de acest gest, după cum se poate vedea într-o înregistrare video publicată pe Facebook. 

Flăcările pasiunii nu au putut fi stinse şi, vizibil emoţionată şi abia stăpânindu-şi lacrimile, femeia a răspuns pozitiv cererii pompierului curajos. 

Ceilalţi pompieri, prietenii, membrii familiei, vecinii şi trecătorii care au asistat la scenă au izbucnit în aplauze. 

Pompierii au sosit la faţa locului cu luminile albastre pornite pentru a interveni în cadrul operaţiunii cererea în căsătorie. 

Înregistrarea video publicată pe Facebook la 23 decembrie a fost vizualizată de 100.000 de ori şi a fost distribuită de 750 de utilizatori, notează DPA, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel