Podul Brăila-Tulcea. Grindeanu a anunțat startul licitației

pod dunare
pod dunare

Documentaţia privind podul Brăila-Tulcea va fi încărcată în Sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) în următoarele 24 de ore.

"În următoarele 24 de ore o să se încarce pe SEAP documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu (...) adiacenţă şi la Galaţi. E o investiţie de 1,4 miliarde de lei, fără TVA, proiectare plus execuţie. E un lucru extrem de important, vorbim de aproximativ 500 de milioane de euro. E o investiţie pe care nu doar cei din Brăila, Galaţi sau Tulcea o aşteaptă", a declarat Grindeanu la începutul şedinţei de Guvern. 

Şeful Executivului a precizat că îşi doreşte ca lucrurile să meargă "cât se poate de rapid, legal, transparent". 

"Vorbim de fonduri europene, de ITI (Investiţii Teritoriale Integrate Delta Dunării, n.r.) şi vorbim de o investiţie de care se vorbeşte de foarte mult timp. Iată că se fac paşi concreţi din acest punct de vedere", a afirmat Grindeanu, potrivit Agerpres.

Pe 21 aprilie, premierul Grindeanu afirma că problema numărul 1 la Brăila este legată de podul peste Dunăre, de la Brăila spre Tulcea. Aflat într-o vizită la Brăila, şeful Guvernului a criticat la momentul respectiv sistemul de achiziţii publice, precizând că este "extrem de greoi". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel