Podul Brăila-Tulcea. Grindeanu a anunțat startul licitației

pod dunare
pod dunare

Documentaţia privind podul Brăila-Tulcea va fi încărcată în Sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) în următoarele 24 de ore.

"În următoarele 24 de ore o să se încarce pe SEAP documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu (...) adiacenţă şi la Galaţi. E o investiţie de 1,4 miliarde de lei, fără TVA, proiectare plus execuţie. E un lucru extrem de important, vorbim de aproximativ 500 de milioane de euro. E o investiţie pe care nu doar cei din Brăila, Galaţi sau Tulcea o aşteaptă", a declarat Grindeanu la începutul şedinţei de Guvern. 

Şeful Executivului a precizat că îşi doreşte ca lucrurile să meargă "cât se poate de rapid, legal, transparent". 

"Vorbim de fonduri europene, de ITI (Investiţii Teritoriale Integrate Delta Dunării, n.r.) şi vorbim de o investiţie de care se vorbeşte de foarte mult timp. Iată că se fac paşi concreţi din acest punct de vedere", a afirmat Grindeanu, potrivit Agerpres.

Pe 21 aprilie, premierul Grindeanu afirma că problema numărul 1 la Brăila este legată de podul peste Dunăre, de la Brăila spre Tulcea. Aflat într-o vizită la Brăila, şeful Guvernului a criticat la momentul respectiv sistemul de achiziţii publice, precizând că este "extrem de greoi". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel