Urmărește emisiunea live


Play-out: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Poli Iaşi rezultat final

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a întâlnit Politehnica Iaşi, în primul meci al play-off-ului.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate Politehnica Iaşi 1-1, vineri, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ovidiu Horşia (15), din lovitură liberă de la circa 25 de metri, echipa antrenată de Leo Grozavu egalând în repriza secundă, prin internaţionalul slovac Pavol Safranko (69). Poli Iaşi, care a obţinut primul punct cu Mircea Rednic pe banca tehnică, după patru eşecuri consecutive, a avut o bară, în min. 5, prin Juan Pablo Passaglia. Sepsi OSK a fost privată de un penalty în min. 19, când Răzvan Grădinaru l-a faultat în careu pe Safranko. Gazdele puteau rămâne în zece oameni în min. 28, când Stefan Velev a avut o intrare brutală la Manuel De Iriondo.

Echipa din Sfântu Gheorghe a avut ocazii mari de gol prin Balazs Csiszer (65), Istvan Fulop (80) şi Marius Ştefănescu (83), portarul Denis Rusu intervenind salutar la primele două. Ieşenii se puteau desprinde în min. 64, când portarul Roland Niczuly a respins salvator mingea trimisă de Linas Klimavicius. În sezonul regulat, cele două echipe au terminat la egalitate (1-1) în meciul de la Iaşi, iar Sepsi OSK s-a impus cu 1-0 în retur.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - CSM Politehnica Iaşi 1-1 (0-1)

Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe
Au marcat: Pavol Safranko (69), respectiv Ovidiu Horşia (15).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Romolos Gabor (Hunedoara) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel