Planul Roșu de Intervenție, activat. Un microbuz a intrat într-un tir / VIDEO

Planul Roșu de Intervenție, activat. Un microbuz a intrat într-un tir / Sursă foto: Captură Youtube
Planul Roșu de Intervenție, activat. Un microbuz a intrat într-un tir / Sursă foto: Captură Youtube

Un accident cumplit a avut loc în această noapte pe drumul Arad - Nădlac. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR a avut loc luni dimineața pe DN6, în județul Caraș-Severin. Șoferul autoturismului a murit.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, un autoturism și un TIR au fost implicate într-un impact frontal pe DN 6 Băile Herculane – Caransebeș, în zona localității Slatina-Timiș, județul Caraș-Severin. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului. Traficul în zonă se desfășoară dirijat, pe un fir, alternativ, au mai transmis polițiștii.

IPJ, reacție după accident

IPJ Arad informează că “din informațiile primite de la Unitatea de Primire Urgențe Arad, 13 persoane sunt rănite ușor, o persoană în stare critică și două au fost rănite grav – leziuni interne și fractură la gleznă. Astfel – până în acest moment – sunt 13 persoane rănite ușor, trei persoane rănite grav și una decedată”.

“În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane – cu tot cu șofer – toate de naționalitate ucraineană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

În urma impactului a decedat o persoană, pasager in microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest moment s-a reluat traficul pe banda a doua”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

O femeie a fost resuscitată

De asemenea, o femeie, pasager în microbuz, care se afla în stop cardio respirator a fost resuscitată la fața locului și transportată, în viață, de un echipaj SMURD – Terapie Intensivă Mobilă la Unitatea de Primire Urgențe Arad. Alte două persoane au suferit traumatisme grave, în timp ce restul pasagerilor microbuzului nu au traumatisme care să le pună viața în pericol.

“Începând cu ora 03:50 a fost activat Planul roșu de intervenție al județului Arad deoarece numărul victimelor depășește 11. Toate cele 16 victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Arad”, a declarat maiorul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

La fața locului au acționat forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, SMURD și Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Sensul de mers înspre Nădlac, al autostrăzii, a fost blocat în urma producerii accidentului. Urmează să se stabilească și cauzele producerii accidentului. În momentul sosirii la fața locului a echipajelor de prim ajutor, microbuzul se afla răsturnat pe o parte, lângă un camion, potrivit Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel