Pavilionul rusesc, eliminat de la Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2022

Mobile World Congress 2022
Mobile World Congress 2022

Rusia rămâne fără stand la Mobile World Congress 2022.

GSMA a confirmat că nu va exista Pavilionul Rusiei în cadrul Mobile World Congress. Potrivit TechCrunch, Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2022 este pe cale să înceapă, însă anumite companii de origine rusă nu vor mai putea expune în cadrul său. Este penalizarea aplicată de Organizația GSMA, organizatorul MWC, care a anunțat că în urma invaziei Rusești asupra Ucrainei, vor fi luate măsuri pentru a limita prezența rusească la eveniment. În mod normal, în cadrul târgului din Barcelona, exista o hală în care mai multe țări aveau zone dedicate în care companii mai mici își expuneau produsele și își puteau promova serviciile. Având în vedere că Rusia este criticată acum la nivel internațional, pavilionul rusesc va fi suspendat la ediţia din acest an.

Prezența Rusiei la MWC va fi limitată

În ciuda restricţiilor, companii mai mari care ocupă spații mari în cadrul show-ului Mobile World Congress probabil că vor continua să expună acolo însă vor avea o prezență limitată. Vorbim aici despre companii mari, precum operatori telecom. 

Iată declarația oficială publicată pe site-ul GSMA:

"GSMA se conformează tuturor sancțiunilor și politicilor guvernului rezultate în urma acestei situații. Nu va exista un Pavilion Rusesc la MWC22. Siguranța evenimentului este constant verificată și ajutată pe baza noilor informații care apar. GSMA condamnă ferm invazia Rusiei în Ucraina. Situația este încă foarte proaspătă și înțelegem că diverse guverne iau în considerare sancțiuni mai mari asupra Rusiei. În urma situației emergente și luând în considerare pierderile tragice de vieți omenești, MWC nu pare să mai aibă mare importanță în aceste circumstanțe. MWC este un eveniment care unește, cu o viziune de a strânge ecosistemul mobil pentru a progresa în moduri care pot asigura prosperitatea oamenilor, industriilor și societății."

După ediţia din 2020, suspendată din cauza pandemiei de COVID-19 şi cea din 2021, în format redus, Mobile World Congress (MWC) din Barcelona revine începând de astăzi, 28 februarie şi ţine până în 3 martie. Prezenţa la eveniment este estimată între 40.000 şi 60.000 de participanţi, departe însă de cifrele înregistrate înainte de pandemie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel