Pandemia, ignorată. Cozi uriaşe pentru iPhone 12

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 şi 12 Pro au devenit disponibile în magazine de pe 23 octombrie, iar la Sydney a fost vândul primul iPhone 12, oamenii stând la coadă la intrarea în magazin. În România, telefonul va ajunge în magazine cu întârziere.

În plină pandemie, oamenii au stat la coadă ar fi să-şi cumpere un nou iPhone. Nebunia a început la Sydney! Cu ore bune înainte ca magazinul Apple să se deschidă oamenii erau deja strânşi în faţă, la distanţă unul de celălalt, pe poziţii semnalate de Apple.

Primul care a apucat să cumpere a fost un bărbat pe nume Jun, care venise cu o seată înainte în faţa magazinului şi a intrat în magazin în aplauzele angajaţilor Apple.Şi la Londra, pe Regent Street, a fost coadă în faţa magazinului Apple.

În România momentan e linişte. Orange îţi spune că va da drumul curând la precomenzi, în timp ce Vodafone încă aşteaptă. Partenerul Apple, iStyle, spune că primește precomanzi pentru telefon din 6 noiembrie. O săptămână mai târziu va ajunge şi în magazinele din România, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel