Ozil, retragere. Joachim Loew, detalii

Selecţionerul Germaniei nu a fost informat în legătură cu retragerea lui Mesut Ozil de la naţionala Germaniei.

Selecţionerul Joachim Loew nu a fost informat în avans în legătură cu retragerea fotbalistului Mesut Ozil de la naţionala Germaniei, a indicat marţi agentul tehnicianului pentru ziarul Bild. 

"Nici eu, nici selecţionerul nu am fost informaţi în avans", a declarat Harun Arslan, agentul lui Loew, citat de AFP. Loew era în vacanţă în Sardinia când a aflat pe internet, la fel ca toată lumea, că mijlocaşul de origine turcă s-a retras de la naţionala cu care a câştigat titlul mondial în 2014. Loew nu s-a exprimat până acum în legătură cu Ozil, cum nu au făcut-o nici jucătorii Mannschaft. 

Ozil a provocat un cutremur în fotbalul din Germania

Ozil a provocat duminică un cutremur când şi-a anunţat retragerea de la naţională, acuzându- de "rasism" pe unii responsabili şi comentatori germani. "Cu inimă grea şi după o îndelungă reflecţie am decis ca, din cauza evenimentelor recente, să nu mai joc pentru Germania în meciurile internaţionale cât timp voi resimţi rasism şi lipsă de respect faţă de mine", a scris jucătorul cu 92 de meciuri la naţională pe contul său de Twitter. 

Criticat după ce s-a fotografiat alături de preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, înaintea Mondialului din Rusia, Ozil a asigurat că gestul său nu a avut "nicio intenţie politică". Mijlocaşul lui Arsenal a părut deranjat în special de absenţa sprijinului Federaţiei germane de fotbal (DFB) şi a preşedintelui acesteia, Reinhard Grindel. "În ochii lui Grindel şi ai susţinătorilor săi, sunt german când câştigăm, dar sunt un imigrant când pierdem", a afirmat Ozil. DFB a respins în bloc aceste acuzaţii de rasism. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel