Opt arestaţi pentru manipularea rezultatelor unor meciuri în Bosnia-Herţegovina

Opt persoane au fost arestate în Bosnia-Herţegovina, în cadrul unei operaţiuni care a vizat mai mulţi arbitri şi angajaţi din fotbal, suspectaţi că au manipulat rezultatele unor meciuri, anunţă site-ul bosniac de ştiri Klix, citând surse oficiale, informează agenţia EFE.

Un purtător de cuvânt al Agenţiei de stat pentru investigaţii şi protecţie (SIPA), o unitate a poliţiei, a explicat că este vorba de o acţiune iniţiată sub numele "VAR", la ordinul Procuraturii bosniace.

Suspecţii sunt consideraţi responsabili de crimă organizată, abuz de putere, mită şi alte infracţiuni. Poliţia a efectuat percheziţii în diferite locaţii din Bosanski Samac, Orasje, Novi Travnik, Sarajevo şi alte locuri, aflate în proprietatea suspecţilor.

Autorităţile anchetează în special meciuri din liga regională a Federaţiei din Bosnia-Herţegovina, disputate în sezonul 2018/2019.

Printre cei reţinuţi se află patru arbitri şi mai mulţi angajaţi ai Federaţiei bosniace de fotbal, organizaţie care şi-a exprimat "susţinerea" faţă de operaţiunea SIPA.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel