EXCLUSIV  Oamenii din Ministerul Transporturilor care se ocupă cu educaţia rutieră lipsesc de la dezbateri, critică Titi Aur. "Există doar ascuns după birou"

foto: Freepik
foto: Freepik

În cadrul studiourilor DC NEWS, Titi Aur, instructor de conducere defensivă, a abordat retrospectiva anului 2023 și ceea ce face statul pentru siguranța auto.

În cadrul emisiunii DC Conducem, ce s-a difuzat sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 16:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe Facebook şi Youtube, a fost invitat Titi Aur. Cunoscutul instructor de conducere defensivă face retrospectiva anului 2023 în ceea ce priveşte siguranţa auto. Una dintre întrebările esențiale ale emisiunii a fost: Ce face statul pentru siguranța rutieră?

"Există doar ascuns după birou"

Titi Aur, instructor de conducere defensivă, a criticat absenţa de la dezbaterile pe siguranţa rutieră a celor din Direcţia pentru Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor. Potrivit acestuia, reprezentanţii ministerului nu doar că lipsesc de la dezbateri, dar ar da şi ministrului Transporturilor, oricare ar fi el, informaţii în aşa fel încât acesta să nu se ocupe de sectorul educaţiei rutiere. 

"Practic, se ascund după birouri. Așteaptă să vină weekendurile, așteaptă să vină sărbătorile, așteaptă să vină pensia, așteaptă să ajungă în parlament să-și ia funcție și nu fac nimic. Nu numai că nu fac nimic, se opun la orice inițiativă sau propunere și se ascund. Aș vrea să văd pe cineva, din această direcție, care vine la o dezbatere. Nu a venit niciodată nimeni. Nu a venit la nici măcar o întâlnirile din cele 5 conferinţe despre siguranță rutieră din 2023. Nu a venit nimeni de la această direcție niciodată. Vreau să vină cineva cu argumente și să explice de ce nu se face. Există doar ascuns după birou, stat după ministru, spus ministrului niște minciuni ca ministrul să nu se ocupe de zona asta. Această direcție este lăsată neglijată și nu se face nimic", a declarat Titi Aur, la DC Conducem. 

VEZI TOATĂ EMISIUNEA AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel