Ninsori puternice în Capitală. Bădulescu: Suntem atenți. Trebuie să subliniem că...

Ninsori
Ninsori

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a vorbit în direct, la televizor, despre măsurile care se iau pe timpul ninsorii în București. Bădulescu a afirmat că sunt pregătiți pentru a face față anotimpului geros.

"Vom evalua mijloacele cu care vom ieși în teren. Vom discuta cu doamna Băncilă care ne va da ultimele informații astfel încât să diminuăm impactul pentru această zi și pentru la noapte asupra carosabilului pentru a evita posibilitatea de îngheț.

Raporturile făcute de sectoare indică faptul că sunt cantități necesare de material derapant pentru a se interveni și pentru această situație. În același sens am discutat și cu cei de la STB, fost RATB, care ne-au asigurat că există disponibil pentru a înlătura și asigura pe calea de derulare a tramvaielor orice formă de îngheț, la fel și la nivelul peroanelor.

Direcția Generală de Asistență București investighează împreună cu Poliția Locală zonele în vederea identificării persoanelor fără adăpost și depunerea lor în centrele specializate, iar o chestiune pe care trebuie să o subliniem este că RADET-ul își verifică la această oră liniile astfel încât să nu avem scurgeri și să ducem agentul termic către locuințe.

Noi suntem pregătiți. Este vremea ei. Mergem înainte. Suntem atenți la ce se întâmplă și vă informăm despre măsurile ce se vor lua. , a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel