Nicolae Dică resuscitează fotbalul piteștean

La primul lui sezon complet ca antrenor principal, Nicolae Dică a promovat pe SCM Pitești în liga secundă, săptămâna trecută, cu 7 etape înainte de finalul campionatului. 

Timp de 60 de ani, FC Argeș a fost o fabrică de talente si a câştigat două titluri naţionale. Dar în 2013, clubul care i-a dat pe Dobrin, Mutu, Neaga, Jean Barbu sau Dică a dispărut. Tocmai una dintre vedetele lui FC Argeş vrea să aducă din nou gloria în Trivale.

SCM este susţinută de autorităţile locale, dar palmaresul este la FC Argeş 1953. Echipa creată de suporteri a dispărut şi ea la începutul sezonului, aşa cum s-a întâmplat cu marele FC Argeş, în 2013. Dică vrea să împace cele două tabere: "Obiectivul principal ar trebui să fie că Primăria să reuşească să ia brandul FC Argeş. Pentru oraş este foarte important acest lucru. Eu sper să se reuşească în această vara. O asociere cu brandul FC Argeș ar umple din nou stadionul. Oraşul are nevoie de o echipa în Liga I".

Antrenorul SCM-ului a primit deja asigurări de la conducerea clubului că din vară, situația juridică se va rezolva. 

"Încercăm din toate puterile să readucem brandul FC Argeș la echipă încă din această vară. Fotbalul pe care îl practicăm acum ne dă speranțe că, în viitorul apropiat, aici se vor juca meciuri cu echipe de top din România și din Europa, iar stadionul din Trivale va fi din nou arhiplin", a concluzionat Dragoș Șerban, director SCM Pitești.

Dică a fost foarte aproape să promoveze cu SCM Pitești și sezonul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel