Ilie Năstase - polițiști, blat cu barmanii: ”Paradisul șpăgilor”

Jurnalistul Mirel Curea susţine că a fost martor ocular în "paradisul şpăgarilor", Şoseaua Nordului, acolo unde a fost încătuşat Ilie Năstase.

"Clar, Ilie Năstase nu trebuia să se urce băut la volan, este o faptă de mare pericol social. Fără discuţie, cheful pentru asemenea fapte trebuie curmat prin combatere fermă. Chestiunea este, însă, ceva mai nuanţată." spune în pagina sa de facebook Mirel Curea.

"Cei chemaţi să aplice legea în acest sens, poliţiştii de la Rutieră, nu pot invoca practica occidentală, mai ales cea din SUA, în privinţa fermităţii, dar în restul timpului să se comporte potrivit practicii din Ucraina sau Belarus, atunci când trec la pândirea şi tâlhărirea prin şpăguire a şoferilor.

Pe de altă parte, nu se poate ignora ridicolul evidenţiat de băţoşenia agresiv-violentă a organului în cazurile în care se confruntă cu cetăţeni obişnuiţi, în totală antiteză cu laşitatea pe care o manifestă, atunci când sunt confruntaţi cu interlopi periculoşi." spune Curea.

El îşi continuă povestea spunând că: "Zona Şoseaua Nordului este paradisul şpăgarilor de la Rutieră. Ospătarii şi barmanii dau ponturile, îi sună pe poliţişti şi îi anunţă cine pleacă, cât a baut şi ce numar are la maşină, iar cei de la Rutieră îi opresc pe milionarii piliţi, pentru care nu contează 300 sau 400 de euro, căci ăsta este mercurialul şpăgilor. Am fost martor ocular la ceea ce povestesc aici, în urmă cu câteva luni, pe scaunul din dreapta al Mercedesul unui milionar. Banii astfel strânşi sunt împărţiţi cu şefii, este bătaie pe executarea serviciilor pe zona aceea.

Altfel, ar da sute de amenzi pe seară de sfârşit de săptămână, pentru că toată lumea pleacă băută din cârciumile din zona." îşi încheie postarea Mireal Curea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel