Mircea Badea reacționează la un articol apărut în Click: Jură-te pe mă-ta!

mircea badea
mircea badea

Mircea Badea a reacționat la un articol apărut în ziarul Click, în care se spune că omul de televiziune i-a luat iubitei sale o geantă în valoare de 4000 de lei.

Moderatorul nu s-a ferit de cuvinte, postând pe blogul personal: ”Click, jură-te pe mă-ta. Pe câcații ăștia mitomani îi mai cumpăra cineva?”

”Dacă unele vedete şi-au lustruit ghetuţele de cu seară pentru a primi cadouri de la Moş Niculae, altele şi-au luat partenerii la braţ şi i-au scos la shopping.

În acest caz s-a aflat şi prezentatorul tv, Mircea Badea, care a fost luat pe sus de iubita lui, Carmen Brumă. Fotoreporterii Click! i-au surprins, marţi seară, pe Mircea Badea şi Carmen Brumă la cumpărături în Afi Palace Cotroceni.

Cei doi au luat cu asalt magazinele din mall timp de câteva ore, asta până când „topmodela", aşa cum îi spune chiar Mircea, şi-a găsit cadoul perfect.

Carmen s-a oprit la „Stefanel", unde i-a făcut cu ochiul o poşetă care costa aproximativ 4.000 de lei. Atent de fel, Mircea Badea a scos portofelul şi i-a achitat cadoul iubitei. Carmen a reuşit să atragă privirile masculilor, etalându-şi picioarele sexy puse în evidenţă de fusta mini.”, se arată în material.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel