Mircea Badea are pile? Groapa ”Virgil”, astupată, gropile ”Ciucu” și ”Clotilde”, adâncite

foto Facebook, rol ilustrativ
foto Facebook, rol ilustrativ

După populara sintagmă ”Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”, Mircea Badea a lansat și expresia ”Susțin!”.

Evident, Badea folosește ironic această formulă, cu excepția momentelor în care chiar el subliniază că nu este vorba despre o satiră la adresa unor personaje politice, ci chiar despre susținerea acestora.

Pentru a înțelege ironia este, însă, nevoie de inteligență. Ca urmare, nu este exclus ca unii dintre cei care de care Badea face mișto să o ia ca pe o laudă, să creadă că s-a întors lumea cu susul în jos și că aud aprecieri ”Din gura presei”.

De exemplu, când a spus că îl susține pe Nicușor Dan, este posibil ca funcționarii care se ocupă de întreținerea străzilor să fi înțeles că Mircea Badea a devenit un fan al actualului primar general. Iar atunci când Badea a pomenit groapa ”Virgil” de pe Calea Victoriei, s-au grăbit (o lună-două e viteza luminii, la PMB) să o astupe.

DCNews semnalase încă din martie gropile parșive ale lui Nicușor Dan, plasate strategic la intersecția Drumului Taberei cu Bd. Vasile Milea și pe Calea Plevnei, la intrarea în sectorul 1. Pentru că articolul era unul critic la adresa primarului, iar gropile fuseseră poreclite Ciucu, respectiv Clotilde, băieții de la Primărie or fi luat-o ca pe un afront la adresa șefilor lor și au lăsat gropile, sau mai precis șoferii, în voia sorții. Ba chiar, am putea spune că le-au adâncit, întrucât au mai trecut două luni fără să le astupe. Stilul USR (pe ai noștri îi recompensăm, pe ceilalți îi distrugem) s-a lipit și de funcționarii de la Asfaltări.

Dar, nu-i nimic, mai sunt șase luni și vine iarna, iar gropile lui Nicușor se vor umple cu zăpadă. De fiecare dată când o să ningă. Iar alegătorii primarului general, ca și cei ai primarului Ciucu sau Clotilde, care nu au nevoie de mașini,  vor veni, ca în fiecare zi, cu trotineta electrică la serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel