Mihai Bendeac, cerere în căsătorie. Cum a reacționat Cheloo

Momente incendiare în cel mai aşteptat show de umor, iUmor, ce revine în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, cu premiera celui de-al şaptelea sezon.

Olga Lyashuk, ucraineanca declaratã anul acesta cea mai puternicã femeie din lume, cunoscutã la nivel internaţional pentru concursurile de împins maşini, l-a lãsat fãrã cuvinte chiar şi pe cel mai dur jurat, Cheloo.

Ucraineanca ce a intrat în Cartea Recordurilor cu un moment de spart pepeni cu pulpele i-a provocat lui Cheloo o reacție cum rar a fost văzutã la iUmor: "Cu spaimă în glas vă transmitem că ne bucurăm să vă avem la această emisiune. Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat". În momentul în care Olga s-a îndreptat cãtãtre el, Cheloo a folosit-o pe Delia drept scut uman: "Am luat pentru prima oară în viața mea un ostatic!", a glumit juratul iUmor.

Nici Mihai Bendeac nu a scăpat de "furia" concurentei și a ajuns pe scenă alături de ea. Juratul iUmor i-a mărturist acesteia: "Nu am găsit până acum o femeie puternică. Mi-ar plăcea să testez ce înseamnă o femeie puternică!". Chiar în timpul demonstrației de forță, Bendeac a fost luat prin surprindere și a primit cea mai inedită cerere în căsătorie, dintr-o poziţie cel puţin neaşteptatã. Cum s-a desfãşurat întregul moment și cum au reacționat jurații, telespectatorii vor putea urmãri în aceastã searã, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel