Metrou Drumul Taberei. Termenul FERM anunțat de ministrul Bode. ”Începem recepțiile”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a făcut noi precizări despre termenul de finalizare a metroului Drumul Taberei, magisitrala 5.

”Am avut, zilele trecute, o discuție cu toți marii antreprenori pe infrastructură de transport din România și le-am cerut ca șantierele să rămână deschise”, a anunțat ministrul Bode, la ”Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, miercuri seara.

În continuare, Lucian Bode a făcut precizări și despre stadiul lucrărilor la metroul Drumul Taberei și termenul de finalizare:

”Pe magistrala de metrou Drumul Taberei - Eroilor sunt în execuție trei contracte. Contractul de structură este finalizat în proporție de 95%, finisajele în proporție de 80%, iar tot ce înseamnă automatizări au fost achziționate toate echipamentele. Ele se montează pe măsură ce se finalizează partea de finisaje. Noi estimăm că undeva pe la sfârșitul lunii mai vom începe testele dinamice. În paralel, realizăm și recepțiile parțiale, împreună cu ISU, cu Inspectoratul de Stat în Construcții, a obiectivelor, iar angajamentul antreprenorilor, pe cele trei contracte, ramâne nemodificat. Termen, sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie, metroul din Drumul Taberei trebuie să circule cu călători”.

”Rămâne această dată, asumată de antreprenori”, a adăugat ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel