Metrou Drumul Taberei. Lucian Bode: Răzvan Cuc a fost păcălit

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a afirmat că Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, a fost păcălit în ceea ce priveşte termenul de finalizare al metroului din Drumul Taberei. 

"Lucrările la magistrala M5-Drumul Taberei sunt în graficul agreat cu antreprenorul general, atât pe partea de structură, cât şi pe contractul privind finisajele, partea de automatizări, semnalizări. Termenul de finalizare nu s-a modificat, a rămas 30 iunie 2020. Este termenul asumat de toate părţile implicate pentru a da în folosinţă această magistrală extrem de importantă pentru bucureşteni. 

Nu ştiu cum şi-au asumat unii ca termen sfârşitul anului 2019, în condiţiile în care nu erau comandate porţile de acces. Chiar dacă erau comandate în august-septembrie, veneau în câteva luni şi nu puteau fi montate la timp. I-au păcălit pe cei care au condus ministerul anul trecut, dar şi pe cei dinaintea dlui Cuc. Cu toate datele pe masă, am comunicat acest termen asumat, contractul de structură este 98 la sută realizat. La finalul lunii aprilie continuă partea de intervenţii pe semnalizare şi partea de contract pe finisaje", a declarat Lucian Bode în şedinţa de Guvern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel