Mască de întinerire. Rezultate miraculoase după prima aplicare

Tehnici de întinerire
Tehnici de întinerire

Simți că pielea de pe față îți îmbătrânește mai repede decât te-ai fi așteptat? Este un lucru normal dacă nu îi acorzi atenție deosebită tenului. Iată care este masca de întinerire, folosită de mai bine de 500 de ani de femeile din Anglia și care este accesibilă tuturor.

Ingredientele folosite și modul de preparare. Ai nevoie de 4 căni

- Prima cană se va umple până la jumătate cu fulgi de ovăz, iar apoi se toarnă ulei de măsline până la limită. Ingredientele se amestecă bine.

- A doua cană o veți umple cu un amestec preparat la blender din 1-2 mere, sucul de la o lămâie şi o linguriţă de miere.

- A treia cană se umple cu kefir sau cu zer. Înainte de a aplica amestecul pe faţă, se adaugă o linguriţă de sare fină.

- A patra cană se va umple cu ceai de muşeţel.

Mod de aplicare

Aplică pe faţă şi gât conţinutul primei căni. Masează-ţi faţa cu degetele prin mişcări circulare, timp de 2-3 minute, iar apoi lasă ingredientele să acţioneze alte 5 minute. După expirarea timpului, aplică amestecul din a doua cană peste stratul de mască existent pe faţă. Masează din nou pielea de pe faţă, cu mişcări circulare, vreme de 2-3 minute. Lasă masca să acţioneze încă 5 minute Îndepărtează masca de pe faţă cu ajutorul unei dischete demachiante pe care ai îmbibat-o ulterior în cea de-a treia cană. Masează-ţi pielea cu mişcări circulare, după care lasă kefiru sau zerul să acţioneze pentru încă 5 minute. La final, îndepărtează kefirul sau zerul cu ceai de muşeţel. Șterge-ţi bine tenul pentru a îndepărta bine orice urmă de mască. Aplică, apoi, crema ta de noapte.

Este recomandată folosirea măștii seara, înainte de culcare. Efectele miraculoase pot fi observate încă de la început. Tratamentul se foloseşte de două ori pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel