EXCLUSIV  Marius Niță: Andreea Esca și Andreea Marin, diferență majoră. Informații din Vama Veche

Bianca Ştefan / 17 iun 2018 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Esca
Descriere foto: Andreea Esca

Marius Niță, jurnalistul România TV, a afirmat în cadrul unui interviu acordat DCNews că Andreea Esca va rezista în postul de prezentatoare de televiziune a Știrilor ProTV până la pensie, fiind unul dintre cei mai buni prezentatori din România. Totodată, Niță susține că Andreea Esca nu ar putea fi niciodată comparată cu Andreea Marin pentru că cea din urmă nu a făcut niciun compromis pentru a rezista în televiziune.

Marius Niță consideră că Andreea Esca este cea mai bună prezentatoare de televiziune din România și susține că va rezista până va intra la pensie. 

''Andreea Esca, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni prezentatori din România. O să reziste până la pensie. Nu o văd făcând altceva. (...) Să vedem cât o să aibă Esca. A lucrat în sistem privat, a cotizat. Pe Andreea Esca putem să o ținem în continuare până la 80 de ani dacă turuie ca acum și o face exemplar. Esca este emblema știrilor ProTV. Are un temperament destul de tineresc. Eu am văzut-o și am făcut materiale cu ea în Vama Veche, se distrează mai bine decât tinerii de acolo. Nu are urmele bătrâneții.'', a declarat Marius Niță, jurnalistul România TV, la interviurile DCNews.

Andreea Esca vs. Andreea Marin

''Nu cred că există un termen de comparație între Andreea Esca și Andreea Marin. E din alt tipar, alt aluat Andreea Marin. Andreea Esca a fost pe știri, Andreea Marin a fost cu un divertisment extrem de curat și atât. Nu a făcut niciun compromis să devieze de la linia ei, chiar dacă a avut perioade în care ioc proiecte pe tv.”, a spus Marius Niță. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23