Urmărește emisiunea live


Marius Manole, despre Radu Beligan: Omul ăsta nu e om

Actorul Marius Manole face și teatru bulevardier, deoarece consideră că un actor bun este acela care trece publicul spectator prin mai multe genuri de emoție, jucând în mai multe tipuri de teatre și spectacole. Onorat și, totodată, copleșit de șansa care i s-a oferit să joace în singurul spectacol regizat de Radu Beligan, "Fă-mi loc!", Marius Manole se declară fascinat de maestru, susținând că "omul ăsta nu e om".

“Fă-mi loc!”de Anthony Michineau este singurul spectacol regizat de maestrul Radu Beligan din teatrul independent, avându-i ca unici protagoniști pe Medeea Marinescu și Marius Manole.

Deși recunoaște că e foarte greu să faci teatru bulevardier, într-un interviu acordat unui post de radio, Marius Manole a povestit despre maestrul Radu Beligan: "În primul rând ești fascinat că omul ăsta nu e om. Eu nu am mai cunoscut un alt om care să aibe 94 de ani, care să fie la fel de viu ca mine, să gândească mai bine ca mine,  să aibă mintea brici, să citească fără ochelari, să fie inspirat, să aibă chef să facă teatru, să aibă chef să facă proiecte. Din punct de vedere artistic te întâlnești cu istoria teatrului. Adică stai cu istoria teatrului pe două picioare față în față și este un sentiment așa copleșitor, dar pe lângă toate astea omul e foarte practic și îți dă lucruri, adică ai ce învăța, înveți o meserie pe care acum de la foarte puțini oameni o mai poți învăța.”

Comedia romantică „Fă-mi loc!”  în regia maestrului Radu Beligan, se joacă joi, 19 septembrie, ora 21:00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari nr 14. Biletele se pot cumpăra zilnic între orele 12:00 și 19:00 de la cafeneaua din Centrul Vechi al Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel