Maria Sharapova, decizie de ultim moment după ce a fost depistată pozitiv

Maria Sharapova a anunțat că este hotărâtă să revină în competiție, deși în acest moment riscă o suspendare grea în urma controlului antidoping pozitiv la un medicament controversat, meldonium.

"Sunt hotărâtă să joc din nou tenis. Sper că voi avea șansa să o pot face", a scris Maria Sharapova.

"Mi-am fi dorit să nu trec prin așa ceva, însă s-a întâmplat și acum trebuie să merg înainte", a adăugat rusoaica într-un lung mesaj, primul după conferința de presă susținută luni, la Los Angeles, în care a dezvăluit că a fost depistată pozitiv cu ocazia Openului Australiei din luna ianuarie.

Sharapova a ținut, totodată, să le mulțumească tuturor fanilor săi pentru mesajele de susținere. "Când m-am trezit ieri dimineață, am găsit inbox-ul plin de mesaje de dragoste și compasiune. În câteva ore de la anunțul meu, mi-ați arătat susținere și loialitate, pe care cineva se așteaptă să le primească atunci când este în vârful carierei. Vreau să știți că toate cuvintele voastre minunate mi-au readus zâmbetul pe față", a precizat campioana rusă.

Sunt hotărâtă să joc din nou și sper că voi avea șansa să o pot face, iar mesajele voastre m-au încurajat enorm. Acest mesaj nu are alt scop decât acela de a vă mulțumi. Vă mulțumesc foarte mult!", a adăugat Sharapova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel