România - Polonia. Naționala a pierdut meciul din preliminariile CM 2018

Echipa națională a României înfruntă reprezentantiva similară a Poloniei, vineri de la ora 21:45, într-un meci ce contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018, care va avea loc în Rusia. 

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 90 + 6: Final de meci! Seară neagră pentru naționala României! Am pierdut meciul la scor de neprezentare!

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 90: Penalty! Robert Lewandowski este faultat în careu și tot el transformă lovitura de la 11 metri. Scorul este 0 -3.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 83: Robert Lewandowski înscrie și duce golul la 0-2. Polonezul s-a distrat cu defensiva noastră și a înscris.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 67: Andone primește o minge în careu, dar Fabianski respinge în corner.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 52: Robert Lewandowski se prăbușește pe teren după ce o petardă aruncată din tribune bubuie la jumătate de metru de el. Jucătorul polonez pare că își revine. Meciul a fost oprit câteva minute.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 50: Chipciu pătrunde bine pe partea dreaptă, dar este blocat de Piszczek.

A început a doua repriză. Două schimbări, la pauză, în echipa noastră: Andone a intrat în locul lui Adi Popa, iar Prepeliță în locul lui Hoban.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min. 45: Este pauză!

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 42: Suporterii români au aruncat cu torțe pe teren. Meciul a fost oprit de arbitrul central până când pompierii au luat materialele pirotehnice de pe teren. Din cauza incidentelor din tribune, sunt șanse mari ca meciul cu Danemarca să se joace fără spectatori.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 32: Ocazie mare pentru România! Chiricheș a deviat o centrare a lui Stanciu, dar Fabianski e pe fază și respinge.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 20: Din punct de vedere ovensiv, nu arătăm nimic. Polonia domină jocul.

ROMÂNIA - POLONIA LIVE TEXT min 11: GOL POLONIA! Grosicki face o cursă individuală, trece printre 5 jucători români și marchează cu un șut de la 10 metri, care lovește mai întâi bara transversală.

- Meciul dintre România și Polonia a începtut.

-----

România-Polonia, vineri de la ora 21:45, este meciul care ar putea decide soarta calificării pentru Cupa Mondială din Rusia. 

Polonia ocupă în acest moment locul 2 cu șapte puncte, la egalitate cu echipa-surpriză a Muntenegrului care este pe primul loc. România este pe trei, cu o singură victorie din trei meciuri. Echipa tricoloră este neînvinsă în actuala grupă de calificare.

Meciul va fi condus de arbitrul sloven Damir Skomina, în vârstă de 40 de ani. 

Partida se va disputa pe National Arena, aproximativ 3000 de fani deplasându-se din Polonia pentru a-și susține echipa favorită. Fanii tricolori vor umple și ei stadionul, biletele pentru mecii fiind aproape epuizate. 

[citeste si]

România-Polonia LIVESCORE, pe www.dcnews.ro

România-Polonia LIVETEXT, pe www.dcnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel