Lângă cine a stat Ponta la finala turneului olimpic de baschet?

ponta
ponta

Prezent la Londra pentru a urmări ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2012, premierul Victor Ponta a fost surprins duminică, înaintea festivității, în tribune la finala turneului olimpic de baschet, disputată între echipa SUA și Spania, la finele căreia sportivii americani au câştigat al 15-lea titlu olimpic din istorie la acest sport.

[caption id="attachment_219780" align="aligncenter" width="610"] Sursa foto: Reuters[/caption]

În timpul meciului de baschet, prim-ministrul României Victor Ponta a fost surprins în câteva cadre luate de fotografii acreditați la Jocurile Olimpice de la Londra în loja VIP. Premierul a avut loc rezervat chiar în fața fostului guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, și primarul Londrei, Boris Johnson.

Jocurile Olimpice 2012 s-au încheiat duminică la Londra, printr-un spectacol grandios . „O simfonie a muzicii britanice” a fost  spectacolul pregătit de directorul artistic Kim Gavin împreună cu echipa sa, menit a celebra meritul acestei arte în exportul de cultură al Regatului Unit din ultima jumătate de secol.

La cea de-a XXX-a ediție a Jocurilor Olimpice, România a obţinut nouă medalii olimpice - două de aur, cinci de argint şi două de bronz - şi a încheiat Olimpiada pe locul 27 în clasamentul pe medalii.

Comparativ cu ediția precedentă de la Beijing, România a câștigat mai multe medalii la Londra, însă s-a înregistrat una dintre cele mai slabe pentru delegația olimpică românească, ultima ediţie la care România a obţinut doar nouă medalii fiind cea din 1964, de la Tokyo.

În cadrul fastuoasei ceremonii care a tras cortina peste Jocurile Olimpice de la Londra, delegaţia României a avut-o în frunte pe gimnasta Sandra Izbaşa, ca port-drapel, câștigătoarea unei medalii de aur la sărituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel