Kim Jong Un, înfrumusețat în Photoshop. Ce modifică nord-coreenii

Kim Jong Un
Kim Jong Un

Specialiștii au reușit să identifice un element modificat aproape în toate fotografiile cu Kim Jong Un.

Photoshop-ul este o parte importantă a mașinii de propagandă din Coreea de Nord. Dictatura brutală, condusă de Kim Jong-un, ar dori ca occidentul să creadă lucruri care nu sunt adevărate: printre ele submarinele cu rachete balistice, hovercraft, și chiar cetățeni fericiți și bine hrăniți. Din păcate însă, Coreea de Nord nu beneficiază de specialiști prea buni în editarea fotografiilor, astfel că experții au ajuns la concluzia că urechile lui Kim Jong Un sunt modificate în Photoshop. 

Acest lucru a fost observat de Dave Schmerler, analist la Centrul James Martin pentru Studii de Nonproliferație, care a analizat o fotografie cu cu urechea stângă a lui Kim. Liderul de la Phenian ar avea un fel de creștere evidentă sau o leziune pe lobul urechii. 

Informația a fost confirmată de un alt specialist, Jeffrey Lewis, director al programului de nonproliferare din Asia de Est. 

"În ultimii ani, am observat că urechile lui Kim Jong-un par să fi fost adesea modificate. Credem că acest lucru a fost cerut de însuși Kim, ceea ce ne demonstrează că nu prea i-ar plăcea urechile sale," a comentat Lewis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel