KED-demonstrația minorității din Parlament

Nu poți să stigmatizezi oameni şi să declanşezi ură. Am văzut că acesta este un război pentru putere, nimeni nu are o idee clară despre ce va fi cu ţara peste 20 de ani şi se vorbeşte doar despre lupta împotriva corupţiei. 

Nu negăm că nu e importantă lupta împotriva corupţiei, dar nimeni nu vorbeşte despre politici fiscale, probleme sociale, despre sănătate şi infrastructură. Toate sunt formulate în sloganuri, a spus președintele UDMR, Kelemen Hunor, explicând de ce nu a votat moțiunea de cenzură.

Strategia UDMR a demonstrat două lucruri. În primul rând, a arătat diferența enormă, ca de la cer la pământ, din interiorul aceleiași familii politice: și UDMR și PNL fac parte din Dreapta europeană (PPE). În vreme ce PNL, prin liderul său, demonstrează doar că nu poate demonstra nimic, blocat în barbologie și țopăieli de miting, UDMR atacă frontal două probleme majore.

Pentru cei care au urechi de auzit, este asurzitor semnalul de alarmă privind noua legiune, cea care acționează online și offline, promovând ura în numele unui ideal, a unei utopii cu priză la public. 

Prin modul în care a acționat în Parlament, la moțiune UDMR a arătat cine susține guvernarea. AM plecat din sală și astfel s-a văzut: coaliţia PSD-ALDE oricum avea majoritate. Este o minciună generală care se spune în mass-media, în cârciumi sau pe Facebook că de fapt noi ţinem în viaţă acest guvern, a arătat Hunor. 

QED. sau mai bine KED. Kelemen a demonstrat ce era de demonstrat pentru cine are ochi de văzut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel