Jucăria teleghidată „Cybertruck” costă 1.750 de lei

Noua jucărie teleghidată Hot Wheels este o replică 1:10 a noului model Tesla numit Cybertruck.

Noua jucărie teleghidată Hot Wheels este o replică 1:10 a noului model Tesla numit Cybertruck, conform The Verge. Modelul în miniatură are detalii excepționale pentru cele câteva sute de dolari cheltuite: liniile de lumini din față și din spate sunt funcționale, iar patul din spatele pick-up-ului imită modelul real, însă nu este automat.

Bineînțeles, jucăria are, în interiorul său, scaune și bord, iar caroseria poate fi înlăturată pentru o privire înăuntru. Cybertruck-ul teleghidat poate atinge 40km/h, fiind printre cele mai rapide modele oferite de Hot Wheels.

Construcție bună

 (w670)

În cazul unor coliziuni, carcasa de plastic nu ar avea de suferit, fiindcă pare să imite foarte bine adevărata mașină, făcută din metal. Cu toate acestea, poate fi destul de sensibilă dacă se lovește la o viteză mai mare de vreun obiect greu.

În plus, Hot Wheels a inclus și un abțibild care să imite geamul spart din timpul prezentării din noiembrie a Cybertruck-ului.

Variantă mai ieftină

 (w670)

Din fericire pentru cei care nu au aproape 1.800 de lei de cheltuit pe o mașinuță teleghidată, Hot Wheels oferă și o variantă 1/64, care costă doar 80 de lei. Cu toate că nu are toate detaliile și maneta fratelui său mai mare, poate să atingă 12km/h.

Jucăriile nu au încă o dată de lansare, dar pot fi comandate anticipat pe MattelCreations.com, fiind așteptate să apară anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel